Αναζωογόνηση του δέρματος μετά το καλοκαίρι

Η αναζωογόνηση του δέρματος μετά το καλοκαίρι είναι απαραίτητη καθώς έχει υποστεί ταλαιπωρία από τον ήλιο, η όψη του είναι πιο χαλαρή και αφυδατωμένη. 

Μέσα από απλές μη επεμβατικές θεραπείες μπορείτε να εξασφαλίσετε ξανά την λάμψη και την αποκατάσταση του! 

Βασικός είναι ο καθαρισμός του προσώπου, που πραγματοποιείται με τη βοήθεια υπερσύγχρονων μηχανημάτων τα οποία επιτρέπουν στα εξειδικευμένα συστατικά των προϊόντων που τοποθετούνται να εισχωρήσουν βαθύτερα στο δέρμα.

Απομακρύνονται ρύποι, σμήγμα και εφαρμόζονται ειδικές κρέμες για κάθε τύπο δέρματος, χωρίς να μένουν σημάδια ή ουλές στις περιοχές. Έτσι ανανεώνεται και «αναπνέει» πάλι το δέρμα μας, γεγονός που αποτελεί σημαντικό βήμα μετά το καλοκαίρι

Τι είναι ο καθαρισμός προσώπου;

Ο καθαρισμός προσώπου είναι μία μέθοδος απομάκρυνσης των νεκρών κυττάρων και ρύθμισης της λιπαρότητας που στοχεύει στην περιποίηση του προσώπου σε συνδυασμό με την ενυδάτωσή του. Είναι πολύ σημαντικός για να επιτευχθεί λαμπερή και καθαρή επιδερμίδα χωρίς σμήγμα και σημάδια. Η διαδικασία περιλαμβάνει απολέπιση, απομάκρυνση του σμήγματος και περιποίηση της επιδερμίδας.

Σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται

Ο καθαρισμός προσώπου εφαρμόζεται προκειμένου να απομακρυνθούν τα μαύρα στίγματα και τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα. Οι βασικοί στόχοι είναι:

* Αντιμετώπιση ακμής

* Καθαρό δέρμα χωρίς μαύρα στίγματα

* Λείανση επιδερμίδας

* Λαμπερό πρόσωπο

* Αύξηση απορροφητικότητας των ενυδατικών κρεμών από το δέρμα

* Καλύτερη εφαρμογή μακιγιάζ

 

Share

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *