Δερμοαπόξεση με διαμάντι

Μια από τις πλέον γνωστές μεθόδους για ανάπλαση και βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας είναι η δερμοαπόξεση.
Η δερμοαπόξεση είναι μια μη επεμβατική και ανώδυνη μέθοδος για βαθύ καθαρισμο του προσώπου ή του σώματος που αφαιρεί τα κατεστραμμένα κύτταρα του δέρματος και ανανεώνει την επιδερμίδα. Μετά την εφαρμογή της δερμοαπόξεσης το δέρμα γίνεται λείο, απαλό, καθαρό και λαμπερό, ενώ μειώνονται τα ενοχλητικά σημάδια, οι κηλίδες, οι πανάδες, οι δυσχρωμιες, οι μικρες γραμμες και οι ουλές. Παράλληλα το δέρμα ενυδατώνεται, ενώ ενεργοποιείται η κυκλοφορία του αίματος και η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
Είναι μια απόλυτα ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος που δεν προκαλεί ερεθισμούς ή τραύματα. Το γεγονός ότι επιτρέπει την επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά την θεραπεία την καθιστά ως την ιδανικότερη επιλογή φροντίδας του δέρματος. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην αμελείτε την αντηλιακή σας κρέμα.
Υπάρχουν δυο διαφορετικές θεραπείες δερμοαπόξεσης. Η μία γίνεται με μικροκρυστάλλους και η άλλη με διαμάντια. Και οι δυο είναι εξίσου αποτελεσματικές και μπορούν και να συνδυαστούν για καλύτερα αποτελέσματα.

Τιμή για δερμοαποξεση με μικροκρυστάλλους ή διαμάντια : 30€
Τιμή για συνδυασμό και των δυο: 50€