Μασάζ Κυτταρίτιδας με Βεντούζες

Η κυτταρίτιδα επηρεάζει πολλές γυναίκες αλλά και ένα μικρό ποσοστό ανδρών. Μπορεί να ξεκινήσει την εμφάνιση της ακόμα και από την εφηβεία, εξαιτίας της κληρονομικότητας, της διατροφής, των απότομων αλλαγών βάρους κ.α.

Το μασάζ κυτταρίτιδας είναι ένας υπέροχος φυσικός τρόπος για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Επικεντρώνεται στη βελτίωση της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας με εξαιρετικά αποτελέσματα! Συνδυάζει διάφορες μεθόδους μαλάξεων που λειτουργούν βαθιά μέσα στους ιστούς του δέρματος.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας γίνονται δυναμικές μαλάξεις τόσο με χειρωνακτικές τεχνικές μαλάξεων όσο και με τις βεντούζες στο συσσωρευμένο λίπος, το οποίο σιγά-σιγά μαλακώνει και τελικά “κυλάει” μακριά από το συγκεκριμένο σημείο. Μαζί, ενεργοποιείται η κυκλοφορία του αίματος που βοηθάει στη διατήρηση λείας επιδερμίδας.

Συγχρόνως εφαρμόζονται και ειδικά έλαια με συστατικά της φύσης που ωφελούν το δέρμα. Χάρη στο μασάζ και τις βεντούζες, τα έλαια εισχωρούν βαθιά μέσα στους ιστούς κι έτσι δρουν στον μέγιστο βαθμό.

 

Οφέλη

  • Εκπληκτικό αποτέλεσμα στη μείωση κυτταρίτιδας
  • Μειώνει την κατακράτηση υγρών
  • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
  • Ενδυναμώνει τους συνδετικούς ιστούς
  • Ενεργοποιεί την επιδερμίδα

Με το πέρας της συνεδρίας, παραμένετε για λίγη ώρα στην ίδια θέση, έτσι ώστε το σώμα αλλά και το πνεύμα, να έχουν τον χρόνο που χρειάζονται για να αφομοιώσουν την όλη διαδικασία.

 

Διάρκεια: 45′    Κόστος: 15€