Πρεσσοθεραπεία / Σάουνα

Αποτοξινώστε το σώμα σας, τονώστε την κυκλοφορία και αντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα με πρεσσοθεραπεία!

Η καθημερινός τρόπος ζωής και η δουλειά που κάνουμε, επηρεάζουν άμεσα το σώμα και τη φυσική μας κατάσταση. Οι καθημερινές μας συνήθειες αλλά και η κληρονομικότητα, συχνά συντελούν στη συμφόρηση της ροής του λεμφικού υγρού, καθώς τοξίνες και πρωτεΐνες παγιδεύονται στον οργανισμό. Το ανοσοποιητικό σύστημα υποφέρει και το δέρμα χάνει τη λάμψη του.

Η πρεσσοθεραπεία δίνει τη δυνατότητα για αναζωογόνηση υγείας και ομορφιάς από μέσα προς τα έξω! Είναι μια ακίνδυνη μέθοδος για λεμφική αποσυμφόρηση, η οποία έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει το κυκλοφορικό σύστημα, να πετύχει ταχύτερη αποτοξίνωση και μας βοηθάει να αποβάλουμε περιττό λίπος και τοξίνες.

Χάρη στην εφαρμογή κυμάτων πίεσης κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αποστραγγίζονται οι τοξίνες, τα λίπη και τα υγρά που ευθύνονται για την κυτταρίτιδα. Η ροή οξυγόνου στους ιστούς του δέρματος αυξάνει, ενεργοποιώντας την αναγέννηση τους. Έτσι, το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό και πιο υγιές.

Είναι σύμμαχος για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και βελτιώνει τα κουρασμένα ή πρησμένα πόδια και τα βαριά άκρα. Εάν θέλετε να αποκτήσετε φόρμα και να χάσετε βάρος, η πρεσσοθεραπεία σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και άσκηση, φέρνει καλύτερα αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο. Επιπλέον, η πρεσσοθεραπεία χαλαρώνει τους μύες, μειώνοντας την μυϊκή κόπωση και ανακουφίζει από το στρες και την ένταση.

 

Οφέλη

  • Προσδίδει ευφορία και ευεξία
  • Μειώνει την κυτταρίτιδα
  • Συμβάλλει στην απώλεια βάρους
  • Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Κάνει το δέρμα πιο ελαστικό
  • Βελτιώνει διαταραχές του κυκλοφοριακού
  • Συμβάλλει στην απώλεια βάρους
  • Καταπραΰνει τα πρηξίματα

 

Ακόμα και μετά από την πρώτη φορά που θα κάνετε πρεσσοθεραπεία θα δείτε μια μεγάλη βελτίωση στη φυσική σας κατάσταση, την ευεξία και την απώλεια πόντων.

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

Πότε είναι η καταλληλότερη χρονική περίοδος για να κάνω πρεσσοθεραπεία;

Η πρεσσοθεραπεία μπορεί να πραγματοποιείται όλο το χρόνο χωρίς κανέναν περιορισμό.

 

Πώς θα νιώθω μετά την συνεδρία;

Μετά τη συνεδρία θα νιώθετε πιο ανάλαφρη και ξεκούραστη και θα έχετε ένα αίσθηνα ευφορίας.

 

Τι πρέπει να προσέξω μετά την πρεσσοθεραπεία;

Η πρόταση μας είναι πριν την θεραπεία να έχετε πιει αρκετό νερό για να διευκολύνουμε την κίνηση της λέμφου.

 

Πότε θα δω το αποτέλεσμα της συνεδρίας;

Η λεμφική αποσυμφόρηση χρειάζεται από 24 μέχρι 48 ώρες για την πλήρη αποτοξίνωση, οπότε το σώμα σας μπορεί να αλλάξει από την αμέσως επόμενη ημέρα.

 

Πόσο συχνά πρέπει να χρησιμοποιείται Πρεσσοθεραπεία;

Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται οι πελάτες να λαμβάνουν μια σειρά από 8 εως 15 θεραπείες, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ατομικές τους ανάγκες.

 

Διάρκεια: 45′               Κόστος: 20€