Φωτοθεραπεία

Η φωτοθεραπεία προσώπου προσφέρει σημαντική ανανέωση του δέρματος, χωρίς να επιφέρει την παραμικρή παρενέργεια. Αποτελεί μία θεραπεία 100% φυσική, αλλά ταυτόχρονα πολύ δραστική, καθώς εκμεταλλεύεται το ευεργετικό φάσμα του φωτός για να θρέφει και να αναζωογονεί τα κύτταρα του δέρματος. Είναι μία θεραπεία κατάλληλη για κάθε τύπο και ηλικία δέρματος, τόσο για τις νεαρές ακνεϊκές επιδερμίδες, όσο και για τις πιο ώριμες που χρήζουν εντατικής antiaging φροντίδας. Εκθέτοντας την επιδερμίδα σε διαφορετικές συχνότητες του φάσματος του ορατού φωτός μέσω της συσκευής Led και αποφεύγοντας την έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία (UV) επιτυγχάνουμε έτσι την βελτίωση διαφόρων αισθητικών προβλημάτων του δέρματος.

Προγράμματα

1.Το κόκκινο φως (κόκκινο-630nm) Τόνωση της επιδερμίδας και παραγωγή κολλαγόνου. Το κολλαγόνο αποτελεί μια βασική πρωτεΐνη που χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση των κατεστραμμένων δερματικών ιστών. Ιδανική θεραπεία για μείωση λεπτών γραμμών και βελτίωση της όψης των ρυτίδων.

2.Το πράσινο φως (πράσινο-520nm)

Εξισορρόπηση της χρωματικής ομοιομορφίας, μείωση λεπτών γραμμών, βελτίωση της γήρανσης του δέρματος και επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης τραυματισμών.

3.Το μπλε φως (Blue-470nm)

Έχει ισχυρή αντιβακτηριδιακή δράση, ιδιαίτερα ενάντια στα βακτήρια της ακμής. Επιπλέον, το μπλε φως έχει καταπραϋντική δράση, η οποία δρα πολύ αποτελεσματικά στα ευαίσθητα δέρματα. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην επιδερμίδα

4.Το κίτρινο φως Κίτρινο-590nm)

Βελτιώνει την ανταλλαγή οξυγόνου στα κύτταρα, αναπληρώνοντας την ενέργεια τους, αποσυνθέτει τη χρωστική ουσία, α προωθεί την λεμφική αποστράγγιση, βελτιώνει τις ρυτίδες και το τραχύ δέρμα.

5.Το μωβ φως (μωβ-650nm)

Μείωση της ακμής με ταυτόχρονη ανάπλαση του δέρματος. Είναι ένας συνδυασμός δύο ειδών φωτοθεραπείας, κόκκινου και μπλε φωτός με εξαιρετικά αποτελέσματα στη θεραπεία και τα σημάδια της ακμής.

6.Το κυανό φως (κυανό)

Διεισδύει στο δέρμα επιταχύνοντας τον μεταβολισμό στον ιστό του δέρματος. Βελτιώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και την χαλάρωση του δέρματος.

7.Το φως λέιζερ (λευκό)

Διεισδύει εν τω βάθει στο δέρμα, επιταχύνοντας το μεταβολισμό των ιστών, την αποσύνθεση της μελανίνης, βελτιώνοντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και της δερματικής γήρανσης.

8.Συνδυαστική εναλλαγή και των 7 χρωμάτων

Για μέγιστα αποτελέσματα συστήνεται ο συνδυασμός της μάσκας με άλλες θεραπείες μας.

 

Οφέλη:

  • Λείο, καθαρό και υγιές δέρμα
  • Θεαματική αναζωογόνηση του δέρματος, καθώς προκαλεί 200% ταχύτερη ανανέωση των κυττάρων
  • Ενισχύει την ενυδάτωση, την θρέψη, τη δύναμη, την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας
  • Προσφέρει ξεκούραστο πρόσωπο
  • Έχει αντιγηραντικές ιδιότητες