BROWS

 

Τα φρύδια μας είναι η κορνίζα του προσώπου καθώς είναι είναι αυτά που του προσφέρουν ισορροπία. Άλλωστε, τα καλοσχηματισμένα φρύδια αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και μας δίνουν έξτρα πόντους ομορφιάς. Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί πως ολοένα και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν διάφορες θεραπείες και τεχνικές φρυδιών, ώστε να δείχνουν περιποιημένες οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ακόμη και όταν είναι άβαφες.

Στο Andromachi Salon με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, έχουμε επιλέξει να σας προσφέρουμε διάφορες τεχνικές φρυδιών, ώστε να επιλέξουμε μαζί την κατάλληλη για  τις δικές σας ανάγκες και τύπου φρυδιών, καθώς πιστεύουμε πως τα όμορφα φρύδια δημιουργούν αυτοπεποίθηση και δίνουν ξεχωριστό “χαρακτήρα” στο κάθε πρόσωπο.

 

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΦΡΥΔΙΩΝ

Μελετώντας τις γραμμές του προσώπου σας, το φυσικό σχήμα των φρυδιών και την απόσταση των ματιών, μπορούμε να αποφασίσουμε μαζί ποιο είναι αυτό το σχήμα που θα κολακέψει τα χαρακτηριστικά σας και να προχωρήσουμε στην αφαίρεση κάθε περιττής τριχούλας με τσιμπιδάκι ,κερί , κλωστή ή και τον συνδυασμό. Αν το χρώμα των φρυδιών σας είναι πολύ άχρωμο θα μπορούσαμε να κάνουμε και βαφή φρυδιών.

Κόστος: Σχηματισμός 5€, Σχηματισμός με κλωστή: 8€

 

ΒΑΦΗ ΦΡΥΔΙΩΝ

Αφού έχει προηγηθεί το κατάλληλο σχήμα φρυδιών σύμφωνα με τον άξονα του προσώπου σας, μπορείτε να έχετε ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα με τη βαφή φρυδιών. Πρόκειται για μια τελείως ανώδυνη διαδικασία κατά την οποία μέσω ειδικής βαφής δίνουμε ένα πιο έντονο χρώμα στις άτονες και αχνές περιοχές.

Κόστος: 12€

 

BROW LIFT

Εάν θέλεις καλοσχηματισμένα φρύδια και ένα φυσικό, αλλά θεαματικό αποτέλεσμα στα φρύδια σου η θεραπεία που πρέπει να επιλέξεις είναι το brow lift. Με λίγα λόγια, πρόκειται για περμανάντ φρυδιών όπου τα φρύδια φορμάρονται ανοδικά για ένα γεμάτο και “fluffy“ αποτέλεσμα.

Ενδείκνυται  ιδιαίτερα σε φρύδια άτονα, ατίθασα και σγουρά φρύδια ή σε τρίχες με καθοδική και ακανόνιστη φορά αλλά και σε φρύδια κανονικά για ακόμα πιο πλούσιο αποτέλεσμα.

Η θεραπεία διαρκεί περίπου 1 ώρα και θα πρέπει να μην έχει εφαρμοστεί κάποιο λιπαρό προϊόν τις τελευταίες 24 ώρες στο πρόσωπο. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι από 6 έως 8 εβδομάδες και η μέθοδος είναι γνωστή για το φυσικό αποτέλεσμα που προσδίδει.

 

Τι πρέπει να κάνουμε μετά την εφαρμογή της θεραπείας;

Μετά τη θεραπεία θα χρειαστεί να αποφύγετε την επαφή με νερό ή ατμό για 24 ώρες, να μην κοιμόσαστε πάνω στα φρύδια σας και να μην γίνει χρήση προϊόντων μακιγιάζ. Επίσης, θα χρειαστεί να χτενίζετε τα καθημερινά με το ειδικό βουρτσάκι σε όποια κατεύθυνση σας χαρίζει την εμφάνιση που θέλετε να έχουν.

 

Οφέλη:

Προσφέρει έντονο βλέμμα

Ενυδατώνει και θρέφει τις τρίχες των φρυδιών

Δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα

Δεν έχει δεσμευτικό αποτέλεσμα

Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικίες

Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους φρυδιών

 

Το μεγαλύτερο ατού του BROW LIFT είναι πως με την τεχνική της ανασήκωσης γεμίζουν τα κενά φρύδια κάνοντας τα να φαίνπονται πιο γεμάτα και καλοσχηματισμένα.

Για ένα ακόμη πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα μπορείτε να το συνδυάσετε ιδανικά με τη βαφή φρυδιών.

Κόστος: 30€

 

 

ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΦΡΥΔΙΩΝ

Με το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών θα δείχνετε περιποιημένη οπουδήποτε και πάντα και θα ξεχάσετε το μολυβάκι για τα φρύδια μια και καλή! Σε αυτήν την τεχνική, η διαδικάσία ξεκινάει κάνοντας ανάλυση του σχήματος και των αναλογιών του προσώπου σας ώστε να βρούμε το σχήμα και το χρώμα φρυδιών που ταιριάζει με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας. Τα «νέα» σας φρύδια θα σχεδιαστούν πρώτα με μολύβι πρώτα, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες σας και μόλις το “σχέδιο” είναι έτοιμο, θα ξεκινήσει η διαδικασία της εφαρμογής με τη χρήση του ειδικού στυλού που χρωματίζει την περιοχή χωρίς να τραυματίζει το δέρμα. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας το αποτέλεσμα δείχνει φυσικό και το φρύδι καλοσχηματισμένο και γεμάτο.

Η γυναίκες συνήθως επιλέγουν αυτήν την τεχνική κυρίως για την διάρκεια της και γιατί μέσω αυτής μπορούν να δώσουν μεγαλύτερη πυκνότητα και να γεμίσουν τα κενά στα φρύδια τους ή να διορθώσουν ασσυμετρίες.

 

Διαδικασία:

  • Μελετάμε την γεωμετρία του προσώπου
  • Σας προτείνουμε το σχήμα που σας ταιριάζει. Ορίζουμε την αρχή, την γωνία και το τελείωμα του φρυδιού.
  • Αφού υπάρξει πλήρης συγκατάθεση του πελάτη ξεκινάμε την εφαρμογή
  • Μεθοδικός καθαρισμός του φρυδιού
  • Σχεδιασμός και δημιουργία του επιθυμητού σχήματος
  • Με το ειδικό μηχάνημα ημιμόνιμου μακιγιάζ, κάνουμε σκίαση σύμφωνα με το σχήμα που έχουμε ορίσει.
  • Έπειτα από την πρώτη συνεδρία θα υπάρξει επαναληπτική με μεσοδιάστημα 30 με 60 ημέρες. Στην δεύτερη συνεδρία κάνουμε μικρο διορθώσεις εάν και όπου χρειάζεται.

 

Τι διάρκεια έχει το αποτέλεσμα;

Η διάρκεια του είναι 2 χρόνια, όμως αυτό μπορεί να διαφέρει σύμφωνα με κάποιους παράγοντες οι οποίοι είναι:

  • Η ηλικία σας (όσο πιο νέος τόσο λιγότερο διαρκεί το μόνιμο μακιγιάζ λόγω της συχνής ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος. Αντίστοιχα σε μεγαλύτερες ηλικίες που το κολλαγόνο και η ανάπλαση των κυττάρων φθίνουν το αποτέλεσμα θα διαρκέσει πολύ παραπάνω)
  • Ο τύπος επιδερμίδας σας ( ένα λιπαρό ή παχύ δέρμα συνήθως χρειάζεται πολλαπλές εφαρμογές για να αναδείξει το σωστό αποτέλεσμα)
  • Η έκθεση στον ήλιο ( προσοχή, ο ήλιος είναι καταστροφικός σε ο,τι έχει να κάνει με το δέρμα)

 

Κόστος: Διαφέρει ανάλογα τις ανάγκες των φρυδιών

 

 

ΗΕΝΝΑ

H Brow Henna είναι θεραπεία αναδόμησης, ενδυνάμωσης και θρέψης των φρυδιών για τις φυσικές τρίχες καθώς χρωματίζει αυτές και το δέρμα με βαφή χέννας ώστε τα φρύδια να είναι ακόμη πιο γεμάτα και πλούσια, ενώ παράλληλα δίνει εφέ όμπρε, καθώς το χρώμα τους ξεκινά απαλά ενώ στο τελείωμα είναι πιο έντονα.

Η διάρκεια του είναι περίπου ένας μήνας και συνήθως γίνεται για να δοκιμάσει η ενδιαφερόμενη πως θα είναι το αποτέλεσμα πριν αποφασίσει να προχωρήσει στο ημιμόνιμο μακιγιάζ.

Έχει σημειωθεί πως η τεχνικής της henna λόγω των θεραπευτικών της ιδιοτήτων αυξάνει την πυκνότητα των φρυδιών έπειτα από κάποιες συνεχόμενες εφαρμογές.

Ένα είναι σίγουρο! Το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό και ξενοιάζετε από τo καθημερινό βάψιμο των φρυδιών σας!

Κόστος: 20€