Περιποίηση Προσώπου

Καθαρισμός Προσώπου

Η διαδικασία γίνεται από έµπειρες αισθητικούς και αφορά τον γνωστό σε όλους µας «βαθύ καθαρισµό προσώπου µε ατµό» και έχει ως στόχο την καθαριότητα και την οξυγόνωση της επιδερµίδας, που συχνά επιβαρύνεται από το µακιγιάζ, τις ορµονικές διαταραχές, τους εξωτερικούς επιβαρυντικούς και επιβλαβείς παράγοντες της ατµόσφαιρας, το στρες και την κακή διατροφή. Όλα αυτά προκαλούν υπερέκκριση σµήγµατος, που εγκλωβίζεται στους πόρους και δηµιουργεί µαύρα στίγµατα, σπυράκια και ακµή.

Με τον καθαρισµό το δέρµα απαλλάσσεται από το συσσωρευµένο σµήγµα, τα µαύρα στίγµατα, την θαµπάδα και τα νεκρά κύτταρα, οξυγονώνεται και προετοιµάζεται, έτσι ώστε να δεχτεί οποιαδήποτε άλλη θεραπεία ή προϊόντα περιποίησης και µακιγιάζ, µε στόχο την µέγιστη διεισδυτικότητα τους στο δέρµα.

Τα αποτελέσµατα είναι εντυπωσιακά, καθώς το πρόσωπο φαίνεται πιο λαµπερό, υγιές και λείο. Μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ηλικία τόσο από γυναίκες όσο και από άντρες.

Διαρκεί περίπου 1,5 µε 2 ώρες και συστήνεται η επανάληψη του περίπου στους 4-6 µήνες, ανάλογα µε τις ανάγκες του προσώπου, έτσι ώστε τα οφέλη να είναι µόνιµα και να µην επανέλθει το δέρµα στην αρχική του κατάσταση.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής:

– προετοιµασία και καθαρισµός του προσώπου µε ειδικό γαλάκτωµα και λοσιόν για την αφαίρεση του µακιγιάζ και των ρύπων
– παραµονή στον ατµό περίπου 25 λεπτά για την διάνοιξη των πόρων. Τα τελευταία 5 λεπτά η συσκευή γυρίζει στο όζον, όπου ο ατµός περνάει από µία λάµπα UV, ιονίζεται και συµβάλει µε αυτό τον τρόπο στην προστασία των διεσταλµένων πόρων από οποιαδήποτε µόλυνση
– εξαγωγή σµήγµατος µε τα δάκτυλα και µε την χρήση υπερήχων
– χρήση υψίσυχνων για αντισηψία, υπεραιµία και καταπράϋνση τους δέρµατος
– εφαρµογή καταπραυντικής µάσκας ανάλογα µε τις ανάγκες της επιδερµίδας και τον τύπο του δέρµατος
– εφαρµογή ενυδατικής κρέµας και αντηλιακού

Αµέσως µετά τη θεραπεία παρατηρείται ένας ήπιος ερεθισµός λόγω της αιµάτωσης, ο οποίος µέσα στις επόµενες ώρες της ηµέρας εξαφανίζεται. Καλό θα είναι να αποφεύγονται προϊόντα µακιγιάζ το πρώτο 24ωρο, καθώς επίσης και το άγγιγµα του προσώπου µε τα χέρια ή τα µαλλιά. Η εντατική χρήση ενυδατικής κρέµας και αντηλιακού κρίνεται απαραίτητη.
ΚΟΣΤΟΣ: 40€

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ/ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ

Η ενυδάτωση του προσώπου είναι απαραίτητη για την υγεία του. Χωρίς υγρασία τα κύτταρα συρρικνώνονται, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ρυτίδες, χαλάρωση και δυσχρωμίες. Αν αισθάνεστε το δέρμα σας τραχύ, στεγνό και παρατηρείτε λεπτές ρυτίδες, τότε πιθανότατα είναι αφυδατωμένο. Αυτό που χρειάζεται είναι να δράσετε άμεσα για την ενυδάτωσή του, ώστε να του χαρίσετε την απαραίτητη υγρασία.

Το αποτέλεσμα θα είναι:
– Εντατική ενυδάτωση και ευεξία
– Απαλό, λείο δέρμα που λάμπει
– Κατά της τραχείας όψης του δέρματος
– Ενίσχυση του υδρολιπιδικού φραγμού και της ικανότητας του να συγκρατεί υγρασία
– Αποκατάσταση του αφυδατωμένου δέρματος
– Τόνωση και σύσφιξη της επιδερμίδας
– Αποτοξίνωση
– Προστατεύει από ελεύθερες ρίζες
– Ισορροπία, Φρεσκάδα, Λαμπερή εμφάνιση
– Καταπραΰνει από ηλιακό έγκαυμα
– Καταπολέμηση της αίσθησης τραβήγματος
– Καταπολέμηση λεπτών γραμμών
Ιδανική και ως θεραπεία για τους άνδρες

Διαδικασία:
• Καθαρίζουμε το δέρμα με γαλάκτωμα.
• Εφαρμόζουμε πήλινγκ με λεπτούς κόκκους, ώστε να φύγουν τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα.
• Εφαρμόζουμε Beauty Mask για να καθαρίσουμε βαθιά τα πρωτεινικά κανάλια ώστε να απορροφηθούν καλύτερα τα προιόντα μας.
• Επαναφέρουμε το Ph του δέρματος με τονωτική λοσιόν.
• Ενυδατώνουμε με ορό κατά προτίμηση υαλουρονικου ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες του δέρματος.
• Εφαρμόζουμε μάσκα ενυδάτωσης με βιταμίνες και διαφορά ιχνοστοιχεία ή σπιρουλίνα που θα δωσουν την κατάλληλη υγρασία στο δέρμα.
• Κανουμε μασάζ με ενυδατική κρέμα και βάζουμε αντιηλικό.

Στη διάρκεια της θεραπείας θα αισθανθείτε δροσιά και ευεξία. Η θεραπεία δεν προκαλεί κανέναν ερεθισμό. Αντίθετα, βοηθά ακόμα και το πιο ευαίσθητο δέρμα να ηρεμήσει και χαρίζει υπέροχη υφή και χρώμα. Από την πρώτη συνεδρία η διαφορά είναι ορατή. Ωστόσο, το επίπεδο αφυδάτωσης του δέρματος σας, θα μας υποδείξει πόσες συνεδρίες απαιτούνται.
ΚΟΣΤΟΣ: 30€

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ

Το ecopeel είναι μια πρωτοποριακή και καταξιωμένη συσκευή rejuvenation. Δεν είναι microdermabration και είναι μοναδική συσκευή στο είδος της διεθνώς. Η δερμοαπόξεση με το ecopeel βοηθέι το δέρμα να παράγει μόνο του κολλαγόνο και ελαστίνη, δηλαδή να αναπλάθεται μόνο του.

Είναι το μοναδικό μηχάνημα που αντιμετωπίζει συνολικά την επιδερμίδα επειδή έχει τετραπλή δράση:
1) θερμικό ερεθισμό των ινοβλαστών
2) ιχυρό μηχανικό ερεθισμό
3) υπεραιμία
4) απομάκρυνση νεκρών κυττάρων.

Είναι μία μέθοδος ανώδυνη, μη επεμβατική, χωρίς ερεθισμούς ή τραυματα, απόλυτη ασφαλής και φυσική χωρίς χημικά και παρενέργειες και χωρίς να περιορίζει της καθημερινές δραστηριότητες σας και εχει σύντομη εφαρμογή. Μετά την εφαρμογή της δερμοαπόξεσης το δέρμα γίνεται λείο, απαλό, καθαρό και λαμπερό, ενώ μειώνονται τα ενοχλητικά σημάδια, οι κηλίδες, οι πανάδες, οι δυσχρωμιες, οι μικρες γραμμες και οι ουλές. Παράλληλα το δέρμα ενυδατώνεται, ενώ ενεργοποιείται η κυκλοφορία του αίματος και η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Είναι μια απόλυτα ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος που δεν προκαλεί ερεθισμούς ή τραύματα. Το γεγονός ότι επιτρέπει την επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά την θεραπεία την καθιστά ως την ιδανικότερη επιλογή φροντίδας του δέρματος. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην αμελείτε την αντηλιακή σας κρέμα.

Υπάρχουν δυο διαφορετικές θεραπείες δερμοαπόξεσης. Η μία γίνεται με μικροκρυστάλλους και η άλλη με διαμάντια. Και οι δυο είναι εξίσου αποτελεσματικές και μπορούν και να συνδυαστούν για καλύτερα αποτελέσματα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗΣ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ – Βαθύς καθαρισμός του δέρματος
– διανοιξη πόρων.
– Μειωση πάχους της κεράτινης στιβάδας.
– Άμεσο ήπιο Peeling
– Αναζωογόνηση θαμπού, ξηρού και σκληρού δέρματος
– Αποκκόληση των νεκρών κυττάρων.
– Αποκατάσταση λειτουργίας διαπνοής
– Υπεραιμία ιστών (μικροκυκλοφορία)
– Ανάπλαση των λειτουργικών δομών
– Απομάκρυνση ρύπων
– Καθαρότητα και απαλότητα της επιδερμίδας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ
– Βελτίωση ατροφικών ουλών
– Μείωση λιπαρότητας της επιδερμίδας
– Θεαματική μείωση ραβδώσεων (ραγάδων)
– Εξάλειψη λεπτών ρυτίδων
– Εξάλειψη ουλών ακμής
– Ενεργοποίηση ινοβλαστών για παραγωγή κολλαγόνου – ελαστίνης
– Διέγερση των φυσικών λειτουργιών της επιδερμίδας
– Αποκόλληση των νεκρών κυττάρων
– Υπεραιμία ιστών (μικροκυκλοφορία)

Ο συνδιασμός και των δύο εκτός από την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων, ενεργοποιεί τις φυσιολογικές λειτουργίες της επιδερμίδας, δηλαδή την παραγωγή και ανάδειξη νέων κυττάρων, τη γενική πύκνωση της επιδερμίδας, την απαλότητα και μεγάλη ελαστικότητά της καθώς και τη συνεργάσιμη υφή της με τα καλλυντικά.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
1) Καθαρισμός του προσώπου με γαλάκτωμα
2) Τόνωση της επιδερμίδας και εξισορρόπηση του ph με λοσιόν.
3) Εφαρμογή δερμοαποξεσης
4) Εφαρμογή μάσκας ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες του δέρματος
5) Τοποθέτηση ενυδατικής κρέμας και αντιηλικακό

ΚΟΣΤΟΣ: 30€ δερμοαποξεση με διαμάντι 35€ δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους 50€ και τα δύο μαζί

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ

Η ακµή είναι ένα πρόβληµα που αντιµετωπίζουν κυρίως έφηβοι, αλλά δεν αποκλείεται να εµφανιστεί και σε ενήλικους. Κατά κύριο λόγο εµφανίζεται µε σπυράκια ή µαύρα και λευκά στίγµατα στο πρόσωπο, αλλά και στο στέρνο ή την πλάτη. Μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους µε µερικούς από αυτούς να είναι: η γενετική προδιάθεση, το στρες, η κακή διατροφή, η εγκυµοσύνη και διάφορες ορµονικές διαταραχές, που ως αποτέλεσµα έχουν την υπερλειτουργία των σµηγµατογόνων αδένων και την πρόκληση βλάβης στο δέρµα.

Η θεραπεία ακµής υπόσχεται την αντιµετώπιση προβληµάτων, όπως ευρυαγγείες, δερµατίτιδα-ξηροδερµία, λιπαρότητα και ακµή. Έχει καταπραϋντική και εξισορροπητική δράση και παρουσιάζει ενισχυµένη διείσδυση. Προτείνεται σε λιπαρές επιδερµίδες να γίνεται συνδυαστικά µετά από βαθύ καθαρισµό σαν διπλή θεραπεία.

Η διαδικασία της θεραπείας διαρκεί 60 λεπτά και περιλαµβάνει τα εξής στάδια:

• Καθαρισµό του προσώπου, µε ειδικό γαλάκτωµα ανάλογα µε τον τύπου του δέρµατος
• Εφαρµογή Πίλινγκ
• Εφαρµογή λοσιόν, ανάλογα µε τον τύπο του δέρµατος, για τόνωση
• Εφαρµογή µάσκας
• Εφαρµογή θεραπείας
• Εφαρµογή αµπούλας για ενυδάτωση

Προτείνεται σε λιπαρές επιδερµίδες να γίνεται συνδυαστικά µετά από βαθύ καθαρισµό σαν διπλή θεραπεία.
ΚΟΣΤΟΣ: 30€

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΡΟΔΟΧΡΟΥΣ ΑΚΜΗΣ/ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ

Η διαδικασία της θεραπείας διαρκεί 60 λεπτά και περιλαµβάνει τα εξής στάδια:

• Καθαρισµό του προσώπου, µε ειδικό γαλάκτωµα ανάλογα µε τον τύπου του δέρµατος
• Εφαρµογή Πίλινγκ
• Εφαρµογή λοσιόν, ανάλογα µε τον τύπο του δέρµατος, για τόνωση και εξισσορόπηση του pH του δέρµατος
• Εφαρµογή µάσκας
• Εφαρµογή θεραπείας
• Εφαρµογή κρέµας για ενυδάτωση

Συστήνεται ένα πακέτο 4 συνεδριών για καλύτερα αποτελέσµατα.
ΚΟΣΤΟΣ: 30€

ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ

Πρόκειται για µία θεραπεία µε πίλινγκ από οξέα φρούτων, που προσφέρει µία ήπια απολέπιση και µπορεί να εφαρµοστεί σχεδόν σε όλες τις επιδερµίδες και όλους τους τύπους δέρµατος. Καλό είναι να αποφεύγεται η χρήση σε δέρµατα µε ενεργή ακµή. Συστήνεται για όσους επιθυµούν µία άµεση ανανέωση, ανάπλαση και επαναφορά της λάµψης και της νεανικότητας του προσώπου, αλλά και για λεύκανση συνδιαστικά µε θεραπεία στο σπίτι ή αλλες θεραπείες όπως δερµοαπόξεση ή µεσοθεραπεία.

Τα οξέα διαχωρίζονται στα: α-υδροξυοξέα (AHA), τα οποία δρουν επιφανειακά και στοχεύουν στην µείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραµµών έκφρασης, καθώς επίσης συντελούν στην ανάπλαση του δέρµατος και στην εξάλειψη διάφορων επιδερµικών λεκέδων ή σηµαδιών από ακµή και στα β-υδροξυξεα (BHA), που δρουν σε µεγαλύτερο βάθος , και στοχεύουν στην εξάλειψη του σµήγµατος. Τα πιο γνωστά από αυτά είναι το γλυκολικό και το σαλυκικό, τα οποία σε συνδυασµό προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσµατα στην επιδερµίδα, κατά της γήρανσης και υπέρ της λάµψης και της φρεσκάδας. Στην ουσία αποκολλούν τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνεια της επιδερµίδας και τα αποµακρύνουν, διεγείροντας µε αυτόν τον τρόπο τη φυσική διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης. Καθώς εισχωρούν στη βαθύτερη στιβάδα του δέρµατος του προσώπου, ενεργοποιούν τα συστατικά της δοµής του, όπως το κολλαγόνο και την ελαστίνη τα οποία προσφέρουν στο δέρµα µας ζωντάνια και ελαστικότητα. Τα πιο γνωστά από αυτά είναι το γλυκολικό και το σαλυκικό, τα οποία σε συνδυασµό, προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσµατα στην επιδερµίδα, κατά της γήρανσης και υπέρ της λάµψης και της φρεσκάδας.

Συνοπτικά η θεραπεία στοχεύει:

• στην βελτίωση της υφής του δέρµατος (γίνεται λείο και απαλό)
• στην ενυδάτωση της επιδερµίδας και την αύξηση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης
• στην αποµάκρυνση των νεκρών κυττάρων και την δηµιουργία νέων υγιών κυττάρων
• στην λείανση των ρυτίδων και των λεπτών γραµµών
• στην ενίσχυση της λεύκανσης του δέρµατος, εξαλείφοντας δυσχρωµίες, πανάδες και σηµάδια ακµής
• στην καταπολέµηση της λιπαρότητας
• στην άµεση τόνωση της επιδερµίδας

Η θεραπεία απευθύνεται τόσο σε γυναίκες, όσο και σε άντρες. Πρόκειται για µία απόλυτα φυσική µέθοδο, καθώς τα οξέα προέρχονται από τα φρούτα. Συστήνεται ένα πακέτο τουλάχιστον 4 συνεδριών, µε τα αποτελέσµατα να είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρµογή. Κατά την θεραπεία µπορεί να παρατηρηθεί ένα ελαφρύ τσούξιµο ή ερυθρότητα της επιδερµίδας, τα οποία παρέρχονται σχεδόν αµέσως. Συνίσταται η καθηµερίνη χρήση προϊόντων ενυδάτωσης και ανάπλασης, καθώς και αντηλιακής κρέµας.
ΚΟΣΤΟΣ για 4 συνεδρίες: 120€

ΘΕΡΑΠΕΙΑ LIFTING

Η θεραπεία lifting στοχεύει στην ανάταξη του δέρµατος ενισχύοντας τον συνδετικό ιστό. Προσφέρει σύσφιξη, ανόρθωση και αναζωογόνηση στο δέρµα. Το δέρµα καθαρίζει, φαίνεται πιο λαµπερό και υγιές. Τέλος, γίνεται ορατή µείωση των διεσταλµένων πόρων και των σηµαδιών.

Προτείνεται σε άτοµα µε χαλαρό, κουρασµένο και ώριµο δέρµα, αλλά και σε περιπτώσεις µε έντονους διεσταλµένους πόρους.

Η διαδικασία της θεραπείας διαρκεί 90 λεπτά και περιλαµβάνει τα εξής στάδια:

• Καθαρισµό του προσώπου, µε ειδικό γαλάκτωµα ανάλογα µε τον τύπου του δέρµατος
• Εφαρµογή πήλινγκ
• Εφαρµογή µάσκας
• Εφαρµογή λοσιόν για τόνωση και εξισσορόπηση του pH
• Ακολουθεί µασάζ προσώπου για διέγερση της λέµφου
• Εφαρµογή θεραπείας , που παραµένει για 25 λεπτά στο δέρµα
• Εφαρµογή ειδικής κρέµας προσώπου και µατιών
ΚΟΣΤΟΣ: 40€

ΛΑΜΨΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Οι θεραπείες λάµψης προσώπου ενδείκνυνται σε άτοµα που νιώθουν το πρόσωπο τους κουρασµένο και θαµπό, εξαιτιάς της έντονης καθηµερινότητας, του άγχους και του στρες. Η εφαρµογή της επιλέγεται ανάλογα µε τις ανάγκες της επιδερµίδας, ύστερα από την διάγνωσή της από έµπειρη αισθητικό.

Ένα φωτεινό δέρµα δηλώνει υγεία και ζωτικότητα. Ο σκοπός της θεραπείας λάµψης προσώπου είναι να δώσει υγρασία, τροφή, οξυγόνωση και λάµψη. Η διαδικασία είναι απόλυτα ήρεµη και ευχάριστη. Ως αποτέλεσµα είναι η άµεση ανανέωση και αντιοξείδωση του δέρµατος, ο περιορισµός δυσχρωµιών και η βελτίωση των µικρών ρυτίδων. Κρίνεται απαραίτητη αγωγή για ανθρώπους που ζουν στην Ελλάδα και έχουν µεγάλη έκθεση στον ήλιο.

Στην θεραπεία λάµψης δεν υπάρχει κανένας ερεθισµός. Προτείνεται σε άντρες και σε γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας. Ιδανική αγωγή και σε νύφες.Το δέρµα θα βγει άµεσα λαµπερό και φωτεινό.
ΚΟΣΤΟΣ: 20€

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πρόκειται για µία µη επεµβατική µέθοδο µε dermapen (µη ενέσιµη θεραπέια) µε στόχο την άµεση κυτταρική ανανέωση της επιδερµίδας. Γίνεται µε µία συσκευή σε µέγεθος στυλό µε µικρές βελόνες, µε το οποίο πραγµατοποιείται έγχυση διάφορων θρεπτικών συστατικών, όπως διάλυµα υαλουρονικού οξέος, βιταµίνες, ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικές ουσίες και ρετινόλη, που διεισδύουν στις κατώτερες στοιβάδες της επιδερµίδας (χόριο). Αυτή η διαδικασία αυξάνει σε µεγάλο βαθµό και την αποτελεσµατικότητα των προϊόντων ανάπλασης που χρησιµοποιούνται µετά το τέλος της θεραπείας.

Η θεραπεία είναι απλή, γρήγορη και σχεδόν ανώδυνη. Εφαρµόζεται σε όλους τους τύπους δέρµατος, χωρίς να προκαλεί παρενέργειες. Τα αποτελέσµατα που προσφέρει είναι άµεσα και µεγάλης διάρκειας.

Συµβάλλει άµεσα στην ανάπλαση της επιδερµίδας προσφέροντας:

– αντιγήρανση
– µείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραµµών στο πρόσωπο, αλλά και στην περιοχή γύρω από τα µάτια
– ήπια λεύκανση του δέρµατος
– µείωση ερυθρότητας και εξάλειψη δυσχρωµιών και ουλών
-µείωση σύνθεσης µελανίνης και εµφάνισης ωχρών κηλίδων
-µείωση λιπαρότητας και σµίκρυνση των πόρων
-βελτίωση της υφής του δέρµατος
-ενυδάτωση και αναζωογόνηση
-κυτταρική ανανέωση και σύσφιξη

Μετα την θεραπεία το δέρµα είναι ελαφρώς κόκκινο και αποκαθίσταται µέσα στις επόµενες δύο ηµέρες. Η χρήση µίας σείρας από αµπούλες και µίας αναπλαστικής κρέµας βοηθάει στην άµεση αποκατάσταση και κρίνεται απαραίτητη. Συστήνεται η µη χρήση µακιγιάζ για 48 ώρες µετά τη θεραπεία. Μπορεί να υπάρχει και ένα ήπιο ξεφλούδισµα, το οποίο υποχωρεί γρήγορα και το δέρµα γίνεται εµφανές πιο λαµπερό. Η χρήση αντηλιακού επιβάλλεται.

Συστήνεται η επανάληψη της θεραπείας µετά από 15 ηµέρες. Το πακέτο των συνεδριών που θα ακολουθηθούν κρίνεται ανάλογα µε τον τύπο και το µέγεθος του προβλήµατος και του στόχου που θέλουµε να επιτύχουµε.
ΚΟΣΤΟΣ: 70€

PHYTOPEELING + ΑΝΑΠΛΑΣΗ

Πρόκειται για µία φυσική θεραπεία, που στοχεύει στην βαθιά απολέπιση της επιδερµίδας µε ένα πίλινγκ από βότανα, χαρίζοντας άµεσα βέλτιστη υφή και λάµψη. Τα βότανα αυτά έχουν την ιδιότητα να προκαλούν αντισηψία, να ενισχύουν την µικροκυκλοφορία του αίµατος στο δέρµα και να προκαλούν άµεση ανάπλαση των κυττάρων.

Η διαδικασία που ακολουθείται, είναι αρχικά ο καθαρισµός και η αποµάκρυνση ρύπων και µακιγιάζ από το πρόσωπο, µε την χρήση κατάλληλων προϊόντων καθαρισµού. Στην συνέχεια γίνεται εφαρµογή του φυτικού πίλιγκ, το αφήνουµε να δράσει για 10 λεπτά και προχωράµε σε τριβή µε τα χέρια, στο σηµείο που είναι ανεκτή. Γίνεται χρήση ατµού για 10 λεπτά και αφαιρείται το πίλινγκ. Έπειτα εφαρµόζεται µια καταπραϋντική µάσκα.

Μετά την θεραπεία εµφανίζεται µία ήπια ερυθρότητα και το δέρµα αρχίζει να ξεφλουδίζεται. Η ερυθρότητα εξαφανίζεται σταδιακά στις επόµενες 2 µέρες. Για 5 ηµέρες απαγορεύεται η χρήση καλλυντικών, ενυδατικής κρέµας και η επαφή µε το νερό. Μόλις περάσει το διάστηµα των 5 ηµερών, πραγµατοποιείται µία δεύτερη επίσκεψη, κατά την οποία εφαρµόζουµε µία θεραπεία ανάπλασης. Αρχικά γίνεται καθαρισµός του προσώπου µε ειδικά καθαριστικά προϊόντα, στην συνέχεια εφαρµογή πίλινγκ µε έντονη τριβή για να φύγουν όλα τα υπολείµµατα από το ξεφλούδισµα, χρήση καταπραϋντικής µάσκας και ενυδάτωση µε κρέµα. Δεν ξεχνάµε την χρήση αντηλιακής προστασίας, τόσο µετά την θεραπεία, όσο και στην καθηµερινότητα µας.

Στόχος της θεραπείας είναι:

-η άµεση λεύκανση και εξάλειψη δερµατικών δυσχρωµιών (πανάδες, ουλές, σηµάδια ακµής)
-η ενεργοποίηση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης
-η µείωση ρυτίδων και λεπτών γραµµών
-η ρύθµιση της λιπαρότητας
-η άµεση ενυδάτωση, λάµψη και βελτίωση σφριγηλότητας του προσώπου.
Είναι µια απόλυτα ασφαλής διαδικασία, χωρίς να εµφανίζει οποιαδήποτε παρενέργεια. Μπορεί να εφαρµοστεί όσες φορές χρειαστεί, ανάλογα µε τις ανάγκες του δέρµατος και όχι δυο φορές µέσα στον ίδιο µήνα. Ο χρόνος εφαρµογής της διαδικασίας είναι 1 ώρα.

Μετά την θεραπεία συνίσταται η συστηµατική χρήση προϊόντων ενυδάτωσης και ανάπλασης, καθώς και αντηλιακής κρέµας.
ΚΟΣΤΟΣ: 50€