Μακιγιάζ

Είστε καλεσµένη σε γάµο ή βάφτιση, γίνεστε νονά ή κουµπάρα ή απλά θέλετε ένα να ξεχωρίσετε στην έξοδο σας; Αφεθείτε στα χέρια της ειδικού make up artist και προσαρµόστε τις επιθυµίες σας σ’ ένα µακιγιάζ πραγµατικά εκθαµβωτικό.

Η φιλοσοφία του µακιγιάζ έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια και προσαρµόζεται στον νέο τρόπο ζωής.

  • ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΑΠΛΟ
  • ΝΥΦΙΚΟ
  • PERMANENT MAKE-UP

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΑΠΛΟ

Η διαδικασία που ακολουθείται συνήθως είναι η εξής:
• ενυδάτωση του προσώπου
• χρήση primer για την επίτευξη της µέγιστης διάρκειας του µακιγιάζ
• χρήση foundation ως βάση του µακιγιάζ και για κάλυψη των ατελειών του προσώπου
• χρήση πούδρας για σταθεροποίηση του αποτελέσµατος και µείωση της γυαλάδας
• χρήση contouring, highlighting και ρουζ για έντονες γωνίες και φωτοσκιάσεις
• εφαρµογή σκιάς, eyeliner, µολυβιού και µάσκαρας. Επιλέξτε τους τόνους που επιθυµείτε για ένα πιο έντονο ή πιο φυσικό αποτέλεσµα.
• εφαρµογή κραγιόν στο χρώµα της επιλογής σας για ένα ολοκληρωµένο αποτέλεσµα.
• εφαρµογή σπρέι σταθεροποίησης µακιγιάζ που θα συµβάλλει στο να παραµείνει το µακιγιάζ αναλλοίωτο για τουλάχιστον 12 ώρες, ενάντια στην ζέστη, την υγρασία και τον ιδρώτα
• µπορείτε να εφαρµόσετε έξτρα τουφάκια τεχνητών βλεφαρίδων για πιο έντονο βλέµµα

Χαρείτε το λαµπερό αποτέλεσµα και ξεχωρίστε σε κάθε σας έξοδο!!!

ΝΥΦΙΚΟ

Στην τιµή συµπεριλαµβάνεται το δοκιµαστικό µακιγιάζ καθώς και το µακιγιάζ της µητέρας της νύφης την ηµέρα του γάµου.

PERMANENT MAKE-UP

ΦΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΛΗ
Στόχος της υπηρεσίας είναι η ριζική αντικατάσταση του καθημερινού μας μακιγιάζ. Η PMU είναι μία μέθοδος ημιμόνιμου μακιγιάζ, με την οποία τα χρώματα εισάγονται προς τα ανώτερα στρώματα του δέρματος (μέχρι την δεύτερη στοιβάδα περίπου) και διαρκεί από ενάμιση μέχρι τρία χρόνια, ανάλογα με την λιπαρότητα της επιδερμίδας και την έκθεση στον ήλιο.

Πρόκειται για μία ασφαλή τεχνική, καθώς τα χρώματα είναι έτσι στοχευμένα, ώστε όταν το αποτέλεσμα αρχίζει να ξεθωριάζει, μπορούμε να παρεμβαίνουμε και να προσαρμόζουμε το σχήμα και το χρώμα ανάλογα με τα νέα δεδομένα. Η εισαγωγή της βαφής στα ανώτερα στρώματα του δέρματος γίνεται με διάτρηση με βελόνες, εγκατεστημένες σε ειδικό εξοπλισμό ή συσκευή για την δημιουργια ανθεκτικού μοτίβου , που ονομάζεται «τατουάζ».

Στόχος της μεθόδου αυτής είναι η βελτίωση των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου με ακρίβεια, προσδίδοντας ένα ήπιο και φυσικό αποτέλεσμα. Προβαίνουμε με αυτόν τον τρόπο στην διόρθωση μικρών ελλείψεων σε φρύδια και χείλη, αναπλήρωση των μειονεκτημάτων στην φωτεινότητα του χρώματος, βελτίωση του σχήματος και επίτευξη συμμετρίας, δημιουργώντας μια αρμονική εικόνα.

Η διαδικασία περιλαμβάνει αρχικά σχεδιασμό της περιοχής με ειδικό μολύβι, ανάλογα με την συμμετρία του προσώπου. Αφού δημιουργηθεί το τέλειο σχήμα και συμφωνήσουμε σε αυτό, προχωράμε στην επιλογή του χρώματος, σύμφωνα με τον τύπο του δέρματος. Στην πρώτη εφαρμογή επιλέγουμε έναν τόνο πιο ανοιχτό. Στην συνέχεια εφαρμόζεται μία αναισθητική κρέμα και αφού δράσει ξεκινάμε την διαδικασία του τατουάζ. Μετά την εφαρμογή το χρώμα φαίνεται πιο έντονο. Έπειτα από 7 ημέρες αρχίζει και ξεθωριάζει και το πραγματικό χρώμα σταθεροποιείται μετά από 4-6 εβδομάδες και κυρίως μετά την επαναληπτική διαδικασία, που γίνεται μετά από έναν μήνα από την πρώτη εφαρμογή.

Τις πρώτες 24 ώρες χρειάζεται πλύσιμο της περιοχής με αγνό σαπούνι κάθε 3 ώρες. Για τις επόμενες 7 ημέρες απαγορεύεται το νερό, καθώς και το τρίψιμο για να μην ξεφλουδίσουμε την κρούστα που δημιουργείται. Επίσης στο ίδιο διάστημα απαγορεύεται η έκθεση στον ήλιο. Προτείνεται σε γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας, που θέλουν να διορθώσουν το σχήμα ή το χρώμα των χειλιών και των φρυδιών τους.

Αντενδείκνυται αυστηρά σε άτομα με:
– Σακχαρώδη διαβήτη
– Τάση σχηματισμού χειλοειδών
– Ασθένειες που σχετίζονται με την πήξη του αίματος
– Φλεγμονώδεις παθήσεις του δέρματος (ακμή)
– Έρπη σε οξεία φάση
– Μολυσματικές ασθένειες (πεφυκίτιδα)
– Εγκυμοσύνη-γαλουχία
– Που λαμβάνουν αντιπηκτικά
– Που κάνουν χημειοθεραπείες
– Ψωρίαση ή έκζεμα

Ορισμένες καταστάσεις δεν επηρεάζουν άμεσα το αποτέλεσμα της διαδικασίας, αλλά μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία ή να αυξήσουν τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών.