Περιποίηση Άκρων

Μανικιούρ

Μανικιούρ σημαίνει φροντίδα των χεριών. Τα περιποιημένα άκρα αποτελούν πηγή έκφρασης και της προσωπικότητας μίας γυναίκας. Τα χέρια παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητα μας και τις κινήσεις μας και είναι ένα σημείο του σώματος, που σπάνια περνάει απαρατήρητο. Πέρα από την επιλογή του χρώματος, που ενισχύει την εμφάνιση μίας γυναίκας, τα νύχια λιμάρονται στο επιθυμητό σχήμα, καθαρίζονται από τυχόν πετσάκια και παρανυχίδες και ενυδατώνονται με κατάλληλη κρέμα ή λάδι.

Στον χώρο μας η διαδικασία του μανικιούρ διαρκεί από 10 λεπτά έως 90 λεπτά, ανάλογα με την τεχνική που θα επιλέξετε.

 • ΑΠΛΗ ΒΑΦΗ
 • ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΜΕ ΑΠΛΗ ΒΑΦΗ
 • ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ SPA ΜΕ ΠΑΡΑΦΙΝΗ
 • ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ
 • ΤΖΕΛ
 • ΤΖΕΛ ΜΕ TIPS
 • ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΤΖΕΛ
 • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΖΕΛ
 • ΑΚΡΥΛΙΚO
 • ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ 5 ΛΕΠΤΑ
 • ACRYGEL

ΑΠΛΗ ΒΑΦΗ

Η απλή βαφή περιλαµβάνει σχηµατισµό των νυχιών µε λίµα και βαφή µε απλό βερνίκι στο χρώµα της επιλογής σας. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 15 λεπτά. Κόστος: 5€

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΜΕ ΑΠΛΗ ΒΑΦΗ

Περιλαμβάνει τοποθέτηση των χεριών σε χλιαρό νερό με άλατα, ειδικά για να μαλακώσει το δέρμα και τα πετσάκια. Στην συνέχεια δίνεται το σχήμα της επιλογής σας στα νύχια με την χρήση λίμας, απομάκρυνση και καθαρισμός των επωνυχίων, ενυδάτωση με peeling ή κρέμα και εφαρμογή απλού βερνικιού στο χρώμα της επιλογής σας.
Η διαδικασία διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Κόστος 10€

ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ

Περιλαμβάνει αφαίρεση προηγούμενου ημιμόνιμου (εάν υπάρχει), κόψιμο και λιμάρισμα νυχιών, απομάκρυνση και καθαρισμό των επωνυχίων, βάψιμο με ημιμόνιμο βερνίκι και ενυδάτωση με κρέμα ή λαδάκι.

Η διαφορά του ημιμόνιμου από το απλό βερνίκι, είναι ότι πολυμερίζεται σε λάμπες UV, με αποτέλεσμα να στεγνώνει κατευθείαν και να παραμένει αναλλοίωτο για τουλάχιστον 2 εβδομάδες. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 45 λεπτά. Κόστος : 12€ (η αφαίρεση είναι δωρεάν πάντα)

ΤΖΕΛ

Περιλαμβάνει σχηματισμό του φυσικού νυχιού με λίμα, απομάκρυνση και καθαρισμό των επωνυχίων, εφαρμογή τζελ και χρώματος και ενυδάτωση με κρέμα ή λαδάκι.

Η διαφορά του από τις προηγούμενες τεχνικές είναι ότι είναι πιο σκληρό σαν υλικό με αποτέλεσμα τα νύχια να είναι πιο σταθερά, ακόμα και σε μακρύ μήκος, και να μην σπάνε με την καθημερινή χρήση. Παραμένει αναλλοίωτο για τουλάχιστον 1 μήνα και η διαδικασία διαρκεί 45 με 60 λεπτά. Κόστος: 20€ (Η τιμή περιλαμβάνει τοποθέτηση στο φυσικό νύχι, κάθε tip χρεώνεται 1€ και κάθε προέκταση με φόρμα 2€)

ΤΖΕΛ ΜΕ TIPS

Πρόκειται για µία διαδικασία επιµήκυνσης του φυσικού νυχιού. Περιλαµβάνει προετοιµασία του φυσικού νυχιού, όπου προσκολλάται µε ειδική κόλλα το πρόσθετο πλαστικό νύχι. Στην συνέχεια κόβονται και διαµορφώνονται στο µέγεθος και το σχήµα της επιλογής σας. Ακολουθεί αποµάκρυνση και καθαρισµός των επωνυχίων, εφαρµογή τζελ και χρώµατος και ενυδάτωση µε κρέµα ή λαδάκι. Το αποτέλεσµα παραµένει αναλλοίωτο για τουλάχιστον 1 µήνα και η διαδικασία διαρκεί περίπου 60 λεπτά. Κόστος 28€.

ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΤΖΕΛ

Πρόκειται για μια διαδικασία επιμήκυνσης του φυσικού νυχιού, τοποθετώντας ειδικές αυτοκόλλητες φόρμες, στις οποίες τοποθετείται το τζελ και προσαρμόζεται στο μήκος και το σχήμα της επιθυμίας σας. Προηγείται απομάκρυνση και καθαρισμός των επωνυχίων και ακολουθεί ενυδάτωση με κρέμα ή λαδάκι. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 90 λεπτά. Κόστος 32€.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΖΕΛ

Περιλαμβάνει αφαίρεση προηγούμενου τζελ στα νύχια, αφήνοντας λίγο προηγούμενο υλικό στην βάση, προς αποφυγή φθοράς του νυχιού, και εκ νέου εφαρμογή.

ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ 5 ΛΕΠΤΑ

Περιλαμβάνει σχηματισμό του νυχιού και εφαρμογή ημιμόνιμου χρώματος της επιλογής σας. Δεν περιλαμβάνει αφαίρεση προηγούμενου υλικού, ούτε περιποίηση επωνυχίων. Είναι μία «γρήγορη» επιλογή για τα ήδη περιποιημένα άκρα που χρειάζονται μόνο βάφη. Γι αυτό και η διάρκειά του είναι 5’ με κόστος 7€.

ACRYGEL

Περιλαμβάνει σχηματισμό του φυσικού νυχιού με λίμα, απομάκρυνση και καθαρισμό των επωνυχίων, εφαρμογή acrygel και χρώματος και ενυδάτωση με κρέμα ή λαδάκι.

Η διαφορά του από άλλες τεχνικές είναι στο ότι σαν υλικό συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του τζελ και του ακρυλικού, γεγονός που το κάνει πιο ανθεκτικό σαν υλικό. Εκτός από την τοποθέτηση στο φυσικό νύχι, τοποθετείται όπως και το τζελ και με τις παρακάτω τεχνικές:
– Αcrygel με tips
– Αcrygel με φόρμα
– Συντήρηση Αcrygel

Πεντικιούρ

Πεντικιούρ είναι η αντίστοιχη διαδικασία του μανικιούρ, αλλά για την φροντίδα των κάτω άκρων. Τα πόδια μας ταλαιπωρούνται καθημερινά, είτε από ορθοστασία, είτε από κλειστά παπούτσια ή ψηλοτάκουνα, είτε περπατώντας ακόμα και με γυμνό πόδι. Όλα αυτά μπορεί να προκαλέσουν σκληρύνσεις, κάλους, ακόμα και ραβδώσεις στις φτέρνες. Ακόμη κάποια νύχια έχουν την τάση να γυρνάνε προς τα μέσα και αυτό να δημιουργεί δυσφορία και πόνο. Όλες αυτές οι περιπτώσεις μπορούν να προληφθούν ή να αντιμετωπιστούν με την διαδικασία του πεντικιούρ, προσφέροντας ανακούφιση και ευεξία. Το πόδι φαίνεται καθαρό και περιποιημένο από τα νύχια μέχρι το πέλμα. Η διαδικασία διαρκεί από 20 έως 90 λεπτά, ανάλογα με τις ανάγκες του ποδιού και την διαδικασία που θα επιλέξετε.

 • ΑΠΛΗ ΒΑΦΗ
 • ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΜΕ ΑΠΛΗ ΒΑΦΗ
 • ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΜΕ ΗΜΙΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ
 • ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ (ΜΟΝΟ ΝΥΧΙΑ)
 • 1 ΝΥΧΙ ΧΤΙΣΙΜΟ ΜΕ ΤΖΕΛ
 • SPA (PEELING, ΜΑΣΚΑ, ΜΑΣΑΖ)
 • EXTRA ΜΑΣΑΖ
 • ΚΕΡΑΤΟΛΥΤΙΚΗ SPA ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΜΕ ΑΠΛΗ ΒΑΦΗ
 • ΚΕΡΑΤΟΛΥΤΙΚΗ SPA ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΜΕ ΗΜΙΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ
 • ΠΑΡΑΦΙΝΗ

ΑΠΛΗ ΒΑΦΗ

Περιλαμβάνει σχηματισμό των νυχιών με λίμα, απομάκρυνση και καθαρισμό των επωνυχίων και βαφή με βερνίκι στο χρώμα της επιλογής σας.

Η διαδικασία διαρκεί περίπου 20 λεπτά. Κόστος: 8€

ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΜΕ ΑΠΛΗ ΒΑΦΗ

Περιλαμβάνει μούλιασμα των ποδιών σε ποδόλουτρο με ειδικό υγρό και άλατα, ειδικά για την ενυδάτωση και την ανακούφιση του ποδιού.

Στην συνέχεια με την χρήση ράσπας και τροχού καθαρίζονται οι σκληρύνσεις στο πέλμα και την φτέρνα και απομακρύνονται με αυτόν τον τρόπου και όλα τα νεκρά κύτταρα από διάφορα σημεία του ποδιού. Αν υπάρχουν κάλοι τους μαλακώνουμε με τον ίδιο τρόπο, χωρίς να τους αφαιρούμε. Για πιο εξειδικευμένες παθήσεις του ποδιού ή των νυχιών, που ενδεχομένως μπορεί να παρατηρήσει η τεχνήτρια, σας παραπέμπει στον κατάλληλο ειδικό. Ακολουθεί ενυδάτωση του πέλματος με ειδική κρέμα. Στην συνέχεια γίνεται περιποίηση των νυχιών, κόβοντας και δίνοντας σχήμα. Απομακρύνονται και καθαρίζονται τα επωνύχια και τυχόν σκληρύνσεις γύρω από τα δάχτυλα. Τέλος, εφαρμόζεται προαιρετικά στα νύχια ένα απλό βερνίκι στο χρώμα της επιλογής σας. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 45 με 60 λεπτά και θα νιώσετε ξανά τα πόδια σας ανάλαφρα, μαλακά και όμορφα. Κόστος: 15€

ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΜΕ ΗΜΙΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ

Η διαδικασία είναι ίδια με το πεντικιούρ με απλή βαφή με μόνη διαφορά ότι εφαρμόζεται στα νύχια ημιμόνιμο βερνίκι, που πολυμερίζεται σε λάμπες UV, με αποτέλεσμα να στεγνώνει άμεσα.
Γίνεται αφαίρεση προηγούμενου υλικού, εάν υπάρχει, και συστήνεται η αφαίρεση του υλικού να γίνει μέσα σε έναν μήνα από την εφαρμογή και να γίνει εκ νέου εφαρμογή, ακόμα και αν το ημιμόνιμο έχει παραμείνει αναλλοίωτο, αποφεύγοντας έτσι τυχόν μολύνσεις που ίσως «κρύβονται» από το χρώμα και μπορεί να δημιουργηθούν από υγρασία ή χτυπήματα.
Η διαδικασία διαρκεί περίπου 45 λεπτά με 60 λεπτά. Κόστος: 18€

ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ (ΜΟΝΟ ΝΥΧΙΑ)

Περιλαμβάνει αφαίρεση προηγούμενου υλικού, εάν υπάρχει, κόψιμο και λιμάρισμα των νυχιών, απομάκρυνση και καθαρισμό των επωνυχίων, εφαρμογή ημιμόνιμης βαφής και ενυδάτωση με λαδάκι. Κόστος: 10€

1 ΝΥΧΙ ΧΤΙΣΙΜΟ ΜΕ ΤΖΕΛ

Εφαρμόζεται σε πολύ κοντά νύχια που δεν μακραίνουν ή σε νύχια που έχουν σπάσει. Με την χρήση ειδικής αυτοκόλλητης φόρμας, γεμίζει με τζελ το σημείο του νυχιού, που υπάρχει το πρόβλημα, και δίνεται το κατάλληλο σχήμα και μήκος. Κόστος: 2€

SPA (PEELING, ΜΑΣΚΑ, ΜΑΣΑΖ)

Αυτή η διαδικασία αποτελεί μία extra περιποίηση για μεγαλύτερη αίσθηση ανακούφισης στα κουρασμένα και ταλαιπωρημένα άκρα.

Περιλαμβάνει απολέπιση, απομακρύνοντας όλα τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του ποδιού, αφήνοντας χώρο για την δημιουργία νέων υγιών κυττάρων.

Το πέλμα γίνεται λείο και απαλό και προετοιμάζεται να δεχτεί και να αφομοιώσει καλύτερα την ειδική μάσκα για πλήρη ενυδάτωση. Η μάσκα τοποθετείται με μάλαξη ενισχύοντας την κυκλοφορία του αίματος και ανακουφίζοντας σας από το στρες και από την ένταση της καθημερινότητας. Κόστος: +3€

EXTRA ΜΑΣΑΖ

Μπορείτε να επιλέξετε έξτρα μασάζ στα πόδια διάρκειας 10 λεπτών. Κόστος: +5€

Η μάλαξη των πελμάτων βοηθάει στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και στην μείωση του άγχους. Αφεθείτε στα χέρια της τεχνήτριας για να χαλαρώσετε και να ανακουφιστείτε από την πίεση της καθημερινότητας.

ΚΕΡΑΤΟΛΥΤΙΚΗ SPA ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΜΕ ΑΠΛΗ ΒΑΦΗ

Προτείνεται σε άτομα που ταλαιπωρούνται από έντονες σκληρύνσεις στις φτέρνες και στα πέλματα. Οι σκληρύνσεις καμία φορά όταν είναι σε προχωρημένο στάδιο δεν μπορούν να αφαιρεθούν με μια απλή ράσπα ή τροχό και την λύση δίνει η νέα τάση της κερατολυτικής λοσιόν για τα πόδια.

Εφαρμόζεται τοπικά με βαμβάκι στα σημεία που υπάρχει έντονο το πρόβλημα και στην συνέχεια τυλίγεται το πόδι με μία μεμβράνη. Αφήνουμε το προϊόν να δράσει από 20 έως 40 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος. Στην συνέχεια αφαιρούμε την μεμβράνη και με την βοήθεια μίας σπάτουλας απομακρύνουμε τα υπολείμματα. Με την χρήση ράσπας και τροχού επιμένουμε στις σκληρύνσεις για καλύτερα αποτελέσματα. Τέλος, με την χρήση ειδικού peeling, εξουδετερώνουμε την δράση της λοσιόν. Ακολουθεί περιποίηση στα νύχια, κόψιμο, λιμάρισμα και απομάκρυνση και καθαρισμός των επωνυχίων και προαιρετικά βάψιμο των νυχιών με απλό βερνίκι.

Στο τέλος της διαδικασίας, νιώθετε τα πόδια σας βελούδινα και λεία και το περπάτημα γίνεται πιο ανάλαφρο. Σε έντονα ταλαιπωρημένα πόδια συστήνεται η επανάληψη της διαδικασίας σε 3 εβδομάδες.
Η διαδικασία διαρκεί περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά. Κόστος: 25€

ΚΕΡΑΤΟΛΥΤΙΚΗ SPA ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΜΕ ΗΜΙΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ

Η διαδικασία είναι ίδια με το παραπάνω με μόνη διαφορά ότι εφαρμόζεται στα νύχια ημιμόνιμο βερνίκι, που πολυμερίζεται σε λάμπες UV, με αποτέλεσμα να στεγνώνει άμεσα. Γίνεται αφαίρεση προηγούμενου υλικού, εάν υπάρχει, και συστήνεται η αφαίρεση του υλικού να γίνει μέσα σε έναν μήνα από την εφαρμογή και να γίνει εκ νέου εφαρμογή, ακόμα και αν το ημιμόνιμο έχει παραμείνει αναλλοίωτο. Κόστος: 28€

ΠΑΡΑΦΙΝΗ