Βλεφαρίδες και Φρύδια

Βλεφαρίδες

Αν ονειρεύεστε βλέµµα που µαγνητίζει χωρίς να ταλαιπωρήστε από την χρήση καλλυντικών και µάσκαρας, επιλέξτε ανάµεσα στις τεχνικές extention βλεφαρίδων ή lash lift, που είναι πιο κοντά στις επιθυµίες σας.

Η τοποθέτηση extention βλεφαρίδων σας απαλλάσσει από την καθηµερινή χρήση µάσκαρας, ανορθώνει το βλέµµα και το κάνει πιο έντονο. Πρόκειται για συνθετικές ίνες, που τοποθετούνται µε ειδική, αντιαλλεργική κόλλα στις φυσικές βλεφαρίδες, σε απόσταση µισού χιλιοστού από το δέρµα χωρίς να προκαλεί ερεθισµό. Το µέγεθος και η καµπυλότητα της τρίχας ποικίλει και προσαρµόζεται ανάλογα µε το µέγεθος του µατιού και της φυσικής βλεφαρίδας και ανάλογα µε το αποτέλεσµα που θέλετε να επιτύχετε. Η διαδικασία διαρκεί από 30 λεπτά έως 2 ώρες ανάλογα µε την τεχνική που θα επιλέξετε.

  • ΤΟΥΦΑΚΙΑ
  • ΤΡΙΧΑ-ΤΡΙΧΑ
  • 3D VOLUME
  • LASH LIFT, ΒΑΦΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΤΟΥΦΑΚΙΑ

Τοποθετούνται τουφάκια σε σειρά κατά µήκος του βλεφάρου. Το αποτέλεσµα είναι αρκετά έντονο µε µικρή διάρκεια. Συνηθίζεται η εφαρµογή τους σε µακιγιάζ για να τονιστεί το αποτέλεσµα.

ΤΡΙΧΑ-ΤΡΙΧΑ

Η τεχνική αυτή περιλαµβάνει την τοποθέτηση µίας-µίας τεχνητής τρίχας πάνω στην φυσική τρίχα του βλεφάρου. Ανάλογα µε την πυκνότητα των φυσικών βλεφαρίδων και ανάλογα µε το αποτέλεσµα, που θέλουµε να επιτύχουµε (πιο φυσικό ή πιο έντονο) καθορίζεται και ο αριθµός των βλεφαρίδων που θα τοποθετηθούν.

Η διαδικασία διαρκεί από 1 εώς 2 ώρες. Η διάρκεια τους είναι έως και 3 µήνες µέχρι να κάνουν τον κύκλο τους οι φυσικές βλεφαρίδες. Αυτό προϋποθέτει ενδιάµεσα συντήρηση περίπου στις 3 εβδοµάδες από την αρχική τοποθέτηση, έτσι ώστε να γεµίσουν τα κενά που δηµιουργήθηκαν από την φυσική πτώση των βλεφαρίδων, καθώς έτσι πέφτει και το extention που είναι κολληµένο πάνω σε αυτές.

Αν παρόλα αυτά δεν υπάρχει επιθυµία για συντήρηση, υπάρχει η δυνατότητα ολικής αφαίρεσης των extention βλεφαρίδων µε ασφάλεια στον χώρο µας µε ειδικό υγρό, αποφεύγοντας τον κίνδυνο απώλειας της φυσικής σας τρίχας σε περίπτωση τραβήγµατος.

3D VOLUME

Κατά την τεχνική αυτή τοποθετούνται 3 βλεφαρίδες µαζί σε µία φυσική τρίχα. Οι τρίχες είναι πιο λεπτές και πιο εύκαµπτες, συγκριτικά µε την τεχνική της τρίχατρίχα. Η επιλογή του µήκους και της πυκνότητας που θα επιλέξουµε, εξαρτάται και πάλι από το µέγεθος του µατιού, την πυκνότητα των φυσικών βλεφαρίδων, καθώς επίσης και το αποτέλεσµα που θέλουµε να επιτύχουµε.

Με αυτή την µέθοδο συνήθως το αποτέλεσµα είναι πιο πυκνό και πιο εντυπωσιακό. Μπορούµε να επιλέξουµε 4-5-6-7 βλεφαρίδες οι οποίες θα τοποθετηθούν σε µία δικιά µας έτσι ώστε να επιτύχουµε το VOLUME αποτέλεσµα που επιθυµούµε. Η διάρκεια τους είναι έως και 3 µήνες µέχρι να κάνουν τον κύκλο τους οι φυσικές βλεφαρίδες. Αυτό προϋποθέτει ενδιάµεσα συντήρηση περίπου στις 3 εβδοµάδες από την αρχική τοποθέτηση, έτσι ώστε να γεµίσουν τα κενά που δηµιουργήθηκαν από την φυσική πτώση των βλεφαρίδων, καθώς έτσι πέφτει και το extention που είναι κολληµένο πάνω σε αυτές.

Αν παρόλα αυτά δεν υπάρχει επιθυµία για συντήρηση, υπάρχει η δυνατότητα ολικής αφαίρεσης των extention βλεφαρίδων µε ασφάλεια στον χώρο µας µε ειδικό υγρό, αποφεύγοντας τον κίνδυνο απώλειας της φυσικής σας τρίχας σε περίπτωση τραβήγµατος.

LASH LIFT, ΒΑΦΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Την επανάσταση στον χώρο της βλεφαρίδας φέρνει µία νέα µέθοδος, το «lash lift», που προτείνεται σε γυναίκες που θέλουν να έχουν όµορφες, φυσικές και εντυπωσιακές βλεφαρίδες χωρίς την προσθήκη extentions. Πρόκειται στην ουσία για περµανάντ βλεφαρίδων, που δίνει καµπυλότητα και µάκρος στις φυσικές τρίχες. Επίσης, κατά την διαδικασία αυτή χρησιµοποιείται ένα ειδικό συστατικό, που αποτελεί θεραπεία θρέψης και ενυδάτωσης για τις φυσικές βλεφαρίδες. Τέλος, για ακόµη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσµα, χρησιµοποιείται µία ειδική βαφη, που χρωµατίζει τις βλεφαρίδες. Η ανόρθωση των βλεφαρίδων, η καµπυλότητα και ο χρωµατισµός που επιτυγχάνονται µε αυτήν την µέθοδο κάνουν το βλέµµα πιο έντονο και σαγηνευτικό.

Η διαδικασία διαρκεί περίπου 45 λεπτά, είναι ανώδυνη και ευχάριστη και κρατάει 5-6 εβδοµάδες. Μετά την εφαρµογή χρειάζεται αποφυγή επαφής των µατιών µε νερό και υδρατµούς και η µη χρήση µάσκαρας για 24 ώρες. Μετά την πάροδο του 24ώρου µπορείτε να επιστρέψετε άµεσα στις καθηµερινές συνήθειες χωρίς φόβο µην χαλάσει το αποτέλεσµα.

Φρύδια

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Περιλαµβάνει καθαρισµό και σχηµατισµό του φρυδιού µε ζεστό κερί ή τσιµπιδάκι ή συνδυασµό και των δύο ανάλογα µε τις προτιµήσεις σας.

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΚΛΩΣΤΗ

Περιλαµβάνει καθαρισµό και σχηµατισµό του φρυδιού µε την χρήση κλωστής. Η µέθοδος αυτή πλεονεκτεί, διότι η τρίχα αφαιρείται από την ρίζα και έχει µεγαλύτερη διάρκεια µέχρι να ξαναβγεί. Το δέρµα δεν καταπονείται και οποιαδήποτε κοκκινίλα εξαφανίζεται µέσα σε λίγα λεπτά.

ΒΑΦΗ ΦΡΥΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Πρόκειται για την µέθοδο «eyebrow tinting». Προτείνεται σε γυναίκες, που θέλουν να έχουν όµορφα και περιποιηµένα φρύδια χωρίς να τα βάφουν, καθώς βάφεται η τρίχα, γεµίζουν τα κενά και χρωµατίζεται λίγο το δέρµα.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι ο καθαρισµός και ο σχηµατισµός του φρυδιού και το πέρασµα µίας ειδικής βαφής ήπιας σε χρωστικές, αµµωνία και οξυζενέ, δίνοντας το κατάλληλο σχήµα στο φρύδι. Η επιλογή της απόχρωσης γίνεται ανάλογα µε το χρώµα του δέρµατος και το χρώµα της φυσικής τρίχας του φρυδιού. Η µέθοδος είναι εντελώς ανώδυνη και αποδίδει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσµα, σαν να έχουµε βάψει τα φρύδια µας µε σκιά ή µολύβι.
Η διαδικασία διαρκεί 30 λεπτά περίπου και το αποτέλεσµα κρατάει περίπου 3 εβδοµάδες.

HENNA ΦΡΥΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η τεχνική αυτή περιλαµβάνει καθαρισµό και σχηµατισµό του φρυδιού µε τσιµπιδάκι ή µε κλωστή. Στην συνέχεια τοποθετείται ειδική βαφή για τα φρύδια, εντελώς φυσική, στο κατάλληλο χρώµα, ανάλογα µε το δέρµα και την ένταση που θέλουµε να επιτύχουµε.

Πρόκειται για µια ανώδυνη και εύκολη διαδικασία, κατά την οποία βάφεται η τρίχα αλλά και το δέρµα, γεµίζοντας τα κενά του φρυδιού. Επίσης λειτουργεί θεραπευτικά ενδυναµώνοντας το χνούδι στις περιοχές που θα τοποθετηθεί. Προτείνεται σε γυναίκες, που ταλαιπωρούνται από το καθηµερινό µακιγιάζ των φρυδιών. Προσφέρει φυσικό αποτέλεσµα, ένταση στο βλέµµα και βελτίωση στο ήδη υπάρχον σχήµα του φρυδιού.

Είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρµατος, η διαδικασία διαρκεί περίπου 45 λεπτά και το αποτέλεσµα 2-3 εβδοµάδες.